Preply açıkladı: Yurt dışında eğitim almak isteyenlerin ilk Tercihi İngiltere! Preply açıkladı: Yurt dışında eğitim almak isteyenlerin ilk Tercihi İngiltere!

Yüksek kalitede, şık ve farklı yemek takımı tercihi yapmak istiyorsanız Kütahya Porselen koleksiyonlarına göz atmanız yeterlidir. Kütahya Porselen koleksiyonlarında farklı odak noktalarından ilham alır. Sanatsal estetiği ön plana çıkaran tasarım seçeneklerini Kütahya Porselen web sitesinde bulabilirsiniz.

12 Kişilik Yemek Takımı Modellerinde Etkileyici Tasarımları Keşfedin

12 kişilik yemek takımları her zaman en fazla tercih edilen yemek takımı seçenekleri arasındadır. İşlevselliği sunduğu çeşitlilik sayesinde küçük veya büyük tüm aileler tarafından tercih edilir. 12 kişilik yemek takımlarında takımı oluşturan parça sayısı ve nitelikleri değişebilir. Sofra pratiklerini konforlu şekilde gerçekleştirmek için yemek takımında ihtiyaç duyulan tüm parçalar bulunmalıdır. Markanın 12 kişilik yemek takımlarında sanatsal ve modern tasarım şıklığıyla etkileyici seçenekler sunulur.

Kütahya Porselen Bona Minas 12 kişilik yemek takımı gold renk detaylarıyla zarif ve klasik bir seçenektir. Bone Kalipso 12 kişilik yemek takımı çiçek desenleriyle romantik bir tasarım seçeneğidir. Daha sade bir tasarım arıyorsanız Bone İlay koleksiyonuna göz atabilirsiniz. Reaktif sır ile tasarlanan Nanokrem yemek takımı canlı bir zenginlik sunar. Kaliteli ve şık porselen yemek takımı seçeneklerine Kütahya Porselen web sitesinden ulaşabilirsiniz.

12 Kişilik Yemek Takımı Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

12 kişilik yemek takımı seçimi yapılırken yemek takımının kaç kişilik olduğuna ve kaç parçadan oluştuğuna dikkat etmek gerekir. Ayrıca parçaların özelliklerine de bakmak önemlidir. Hangi parçalardan kaç tane bulunduğuna bakmadan takım seçilmemelidir. 53 parçalık 12 kişilik Kütahya Porselen yemek takımlarında 12 adet servis tabağı ve bunlarla uyumlu 12 adet de çukur tabak yer alır. Ayrıca 12 adet pasta tabağıyla aynı sayıda kase de takımın içerisindedir. Takımı 2 adet kayık tabak, biberlik ve tuzluk tamamlar. Daha fazla parça istiyorsanız 62 parça yemek takımı tercih edebilirsiniz. Kütahya Porselen web sitesinden yemek takımlarını daha detaylı inceleyebilir, indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz.