Trendyol Süper Lig takımlarından Samsunspor'un eski teknik direktörü Gheorghe Multescu, 72 yaşında hayatını kaybetti. Rumen basınında yer alan haberlere göre, Multescu birkaç gün önce zatürre nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Durumu geçtiğimiz perşembe günü kötüleşti ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bu sabah yaşamını yitirdi.

Samsunspor kulübü, sosyal medya hesabından vefat haberini duyurarak, “Kulübümüzde 1993-1997 ve 2003-2004 sezonlarında teknik direktör olarak görev yapan Gheorghe Multescu’nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Futbol dünyasında iz bırakan değerli hocamızın kaybı camiamız için büyük bir kayıp olmuştur. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz” şeklinde başsağlığı mesajı yayımladı.

Miras Hukukunda Köklü Değişiklik: Yeni Düzenlemelerle Paylaşım Daha Esnek ve Kolay Olacak Miras Hukukunda Köklü Değişiklik: Yeni Düzenlemelerle Paylaşım Daha Esnek ve Kolay Olacak

Türkiye'deki futbol kariyerine Samsunspor ile başlayan Multescu, Süper Lig'de Kayserispor, Adanaspor, Ankaragücü ve Gaziantepspor takımlarını da çalıştırmıştı.

Editör: Vural Pars