Old Trafford'da Kıran Kırana Beraberlik: Manchester United ve Twente 1-1! Old Trafford'da Kıran Kırana Beraberlik: Manchester United ve Twente 1-1!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile 26 Eylül Perşembe günü karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekip, Galatasaray derbisinin ardından moral depolamak için bu maçta zafer arayacak. Fenerbahçe, daha önce 2023-2024 Konferans Ligi son 16 turunda Union Saint-Gilloise ile iki kez karşılaşmış ve deplasmandaki ilk maçı 3-0 kazanırken, Kadıköy'deki maçta 1-0 mağlup olmuş, yine de çeyrek finale yükselmeyi başarmıştı.

Karşılaşma, saat 19.45'te başlayacak ve Benoit Bastien tarafından yönetilecek. Union Saint-Gilloise’nin teknik direktörü Sebastien Pocognoli, Fenerbahçe'nin güçlü bir rakip olduğunu belirterek, “Zor bir maç olacak. Fenerbahçe’yi tanıyoruz ve karşılaşmaya hazırız” dedi.

Ayrıca, Union Saint-Gilloise’nin kalecisi Anthony Moris de Fenerbahçe'nin kalitesine dikkat çekerek, “Buradaki atmosferi biliyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız” şeklinde konuştu. Sarı-lacivertlilerin bu maçtaki performansı büyük merakla bekleniyor.

Editör: Vural Pars