Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde, SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov ile Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz bir araya geldi. Törende, Iğdır FK’nın tüm resmi maçlarında formasında SOCAR logosunu taşıyacağı duyuruldu.

Old Trafford'da Kıran Kırana Beraberlik: Manchester United ve Twente 1-1! Old Trafford'da Kıran Kırana Beraberlik: Manchester United ve Twente 1-1!

SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin değerli futbol kulüplerinden biri olan Iğdır FK ile bu güzel iş birliğini duyurmaktan büyük mutluluk duyuyorum. SOCAR logosunun kulübün göğsünde yer alacak olması, dostluğumuzun ve spora verdiğimiz önemin bir göstergesi olacak” dedi. İbadov, Azerbaycan ve Türkiye’nin kardeşliğini vurgulayarak, Iğdır FK’nın başarısını görmekten büyük mutluluk duyacağını ifade etti.

Iğdır FK Başkanı Cantürk Alagöz ise, “SOCAR’ın ismini takımımızda görmekten gurur duyuyorum. Bu özel gün için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından sponsorluk sözleşmesi imzalandı ve Alagöz, Ibadov’a Iğdır Futbol Kulübü forması hediye etti. Bu anlaşmanın Iğdır ve kulüp için hayırlı olması temenni edildi.

Editör: Vural Pars