Wilfried Zaha'nın Lyon'daki Durumu Tartışmalara Neden Oluyor Wilfried Zaha'nın Lyon'daki Durumu Tartışmalara Neden Oluyor

İngiltere Lig Kupası 3. turunda Liverpool, Anfield Stadyumu’nda West Ham United ile karşılaştı ve sahadan etkileyici bir galibiyetle ayrıldı. Ev sahibi ekip, rakibini 5-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

Maçın başlama düdüğünden itibaren üstün bir performans sergileyen Liverpool, Diogo Jota'nın 25. ve 49. dakikalarda attığı gollerle öne geçti. West Ham'ın tek sayısı, Liverpool’lu Jarell Quansah’ın 21. dakikada kendi kalesine attığı golle geldi. Maçın ilerleyen dakikalarında Muhammed Salah, 74. dakikada skoru 3-1’e taşıdı. Cody Gakpo ise 90 ve 90+3. dakikalarda attığı gollerle maçın sonucunu belirledi.

West Ham United, 76. dakikada Edson Alvarez’in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Liverpool, bir sonraki maçında ligde Wolves ile karşılaşacakken, West Ham United ise Brentford deplasmanına gidecek. Bu galibiyet, Liverpool’un formunu güçlendirirken, West Ham için bir dönüm noktası oldu.

Editör: Vural Pars