Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ülke genelinde arsa alıcıları için büyük bir fırsat sunuyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'in de yer aldığı 25 şehirde, toplam 390 farklı arsa satışa sunulacak. İhaleler 2 ve 3 Ekim tarihlerinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Satışa çıkarılan arsalar, Adana'dan Antalya'ya, İzmir'den Van'a kadar geniş bir coğrafyada yer alıyor. Diğer şehirler arasında Aydın, Amasya, Batman, Bitlis, Didim, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Van da bulunuyor.

VakıfBank'tan Nakit İhtiyaçlar İçin Kaçırılmayacak Kampanya: 100.000 TL'ye Kadar Anında Kredi! VakıfBank'tan Nakit İhtiyaçlar İçin Kaçırılmayacak Kampanya: 100.000 TL'ye Kadar Anında Kredi!

TOKİ, alıcılarına cazip bir ödeme planı sunuyor. Arsaların fiyatları 91 bin TL'den başlarken, yüzde 25 peşin ödeme ve geri kalan tutar için 48 ay vadeli ödeme seçeneği mevcut. Bu fırsatları kaçırmamak için ihaleye katılmanız yeterli!

Editör: Vural Pars