Sabancı Vakfı, 50. yılında da başarılı ve maddi desteğe ihtiyaç duyan üniversite öğrencilerine sağladığı karşılıksız burslarla öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Her yıl yaklaşık 1500 öğrenciye destek veren Vakıf, bu yıl da üniversiteye girişten mezuniyete kadar öğrencilere burs imkânı sunacak.

Hangi Üniversiteler Burs Veriyor?

Bu yıl burs başvurusu kabul eden üniversiteler arasında Ankara, Boğaziçi, Çukurova, Dokuz Eylül, Ege, Gazi, Hacettepe, İstanbul Teknik, İstanbul, Marmara, Orta Doğu Teknik ve Yıldız Teknik Üniversitesi yer alıyor.

Başvurular Başladı!

Çukurova, Dokuz Eylül, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ve Marmara Üniversitesi’nden öğrenciler başvurularını "microfon" platformu üzerinden yapabilecek. Diğer üniversitelerdeki öğrenciler ise üniversitelerinin burs ofislerinden başvurabilecek. Başvurular 18 Ekim’e kadar sürecek.

Ziraat Bankası'ndan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Cazip Fırsat: İcradan Satılık Evler Ziraat Bankası'ndan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Cazip Fırsat: İcradan Satılık Evler

Sabancı Vakfı’nın burs miktarı Eylül sonunda açıklanacak ve ödemeler 2024-2025 akademik yılı boyunca, 10 ay süreyle yapılacak. Başvuru detayları ve burs türleri için Sabancı Vakfı’nın resmi internet sitesi ziyaret edilebilir.

Editör: Vural Pars