Apple, geçtiğimiz hafta iPhone 16 serisi, Apple Watch Series 10 ve yeni AirPods'larla dikkatleri üzerine çekerken, teknoloji dünyasını bir kez daha heyecanlandıracak bir yenilikle karşımıza çıkıyor. Ünlü Apple analisti Mark Gurman’ın duyurduğuna göre, Apple önümüzdeki ay düzenleyeceği etkinlikte M4 işlemcili dört yeni MacBook modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Gurman’ın Açıklamaları:

Huawei Mate XT İçin Yedek Parça Fiyatları Şaşırtıcı! Ekran Değişimi Binlerce Dolara Mal Olabilir Huawei Mate XT İçin Yedek Parça Fiyatları Şaşırtıcı! Ekran Değişimi Binlerce Dolara Mal Olabilir
  • J604: M4 işlemcili yeni 14 inç MacBook Pro
  • J614 ve J616: Üst düzey 14 inç ve 16 inç MacBook Pro’lar, her biri iki adet profesyonel seviyede M4 işlemci seçeneği sunacak
  • J623: M4 işlemcili yeni iMac
  • J773: M4 ve M4 Pro işlemcileriyle güncellenmiş daha küçük Mac mini

Gurman, M4 işlemcili MacBook modellerinin fabrikadan sevk edilmekte olduğunu ve Ekim ayında tanıtılacağını belirtiyor. Bu modellerin, M3 işlemcili versiyonlara göre daha güçlü olacağı iddia ediliyor. Ayrıca, 2025’in ilk çeyreğinde M4 işlemcili MacBook Air’ler, yıl ortasında yeni Mac Studio ve yıl sonunda Mac Pro’nun tanıtılması bekleniyor.

Apple’ın yeni etkinliği için hazırlıkların tamamlandığı belirtiliyor. Siz bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın!

Editör: Vural Pars