VakıfBank'tan Nakit İhtiyaçlar İçin Kaçırılmayacak Kampanya: 100.000 TL'ye Kadar Anında Kredi! VakıfBank'tan Nakit İhtiyaçlar İçin Kaçırılmayacak Kampanya: 100.000 TL'ye Kadar Anında Kredi!

QNB Finansbank, sürdürülebilirlik vizyonu ve toplumsal cinsiyet eşitliği çerçevesinde İhracatçı Kadınlar Derneği (İKADE) ile iş birliği yaparak “Kadınlar İçin İhracat Akademisi” projesini başlatıyor. Türkiye’de sürdürülebilirlik ilkesiyle ilk kez gerçekleştirilecek bu proje, kadın girişimcilerin ihracat alanındaki potansiyellerini artırmayı hedefliyor.

Proje kapsamında, kadın girişimciler için kapsamlı bir eğitim ve destek programı sunulacak. Bu program; atölye çalışmaları, çevrimiçi grup eğitimleri, birebir mentorluk, ve QNB Finansbank’ın sunduğu çeşitli bankacılık ürünlerini içeriyor. Ayrıca, katılımcılara dış ticaret işlemlerinde bir yıl boyunca ücretsiz destek sağlayacak Eko Dış Ticaret Paketleri de sunulacak. Üç seviyede planlanan eğitimlerle, altı yüzden fazla kadın girişimcinin bu programdan faydalanması hedefleniyor.

QNB Finansbank Sürdürülebilirlik Komitesi Başkanı Yeliz Ataay Arıkök, projeyle ilgili olarak, “Kadın girişimcilerimizin ihracat alanındaki etkilerini artırmayı ve küresel rekabette daha güçlü bir konuma taşımayı hedefliyoruz” dedi. Proje, aynı zamanda bankanın cinsiyet eşitliği ve sürdürülebilirlik taahhüdünü güçlendiriyor.

İKADE Yönetim Kurulu Başkanı Sevtap Küçük, “Kadın eli ihracatta da altın değerinde” diyerek, kadın girişimcilerin e-ticaret alanında daha etkin olmalarını sağlamak amacıyla hazırlanan programın önemine vurgu yaptı.

QNB Finansbank, cinsiyet eşitliğini teşvik etmek amacıyla BM Kadının Güçlenmesi Prensipleri’ni imzalayarak, sektördeki liderliğini pekiştiriyor. Kadınlar İçin İhracat Akademisi’ne başvurular, İKADE’nin resmi web sitesinden yapılabilir.

Editör: Vural Pars