Carlo Ancelotti'den Vinicius Junior'a Destek: “Tepkisi Tamamen Doğaldı” Carlo Ancelotti'den Vinicius Junior'a Destek: “Tepkisi Tamamen Doğaldı”

Premier Lig’in 4. haftasında Londra derbisine sahne olan karşılaşmada Arsenal, Tottenham deplasmanından 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Tottenham Hotspur Stadyumu’nda oynanan mücadelede, Arsenal’in tek golünü 64. dakikada Gabriel Magalhaes kaydetti. Bukayo Saka’nın kullandığı köşe vuruşunda mükemmel bir orta yapan genç yıldız, Magalhaes’in şık kafa vuruşuyla asistini taçlandırdı.

Bu galibiyetle birlikte Arsenal, Tottenham karşısındaki yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı ve puanını 10’a yükseltti. Lige kötü bir başlangıç yapan Tottenham ise 4 puanda kaldı.

Mikel Arteta’nın ekibi, bu önemli galibiyetle zirve mücadelesini sürdürürken, Tottenham’da teknik direktör Ange Postecoglou, hayal kırıklığı yaratan sonuçlarla zorlu bir dönem geçiriyor.

Arsenal, bir sonraki haftada lider Manchester City ile deplasmanda karşılaşacakken, Tottenham sahasında Brentford’u konuk edecek.

Editör: Vural Pars