Türkiye'nin Yabancı Kredi Borcu Temmuz'da Artış Gösterdi: 173 Milyar Doları Aştı Türkiye'nin Yabancı Kredi Borcu Temmuz'da Artış Gösterdi: 173 Milyar Doları Aştı

Garanti BBVA'nın kripto mobil platformu, varlık çeşitliliğini genişletmeye devam ediyor. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USD Coin (USDC), Avalanche (AVAX) ve Chiliz’in (CHZ) ardından, platforma en büyük piyasa hacmine sahip kripto varlıklardan Ripple (XRP) ve ERC-20 ağı üzerinden transferi yapılabilen Arbitrum (ARB) eklendi.

Garanti BBVA Dijital Varlıklar Genel Müdürü Korcan Abalı, platformun sektöre yenilik getirdiğini belirterek, kripto varlık saklama ve alım satımında artan müşteri taleplerine yanıt verdiklerini ifade etti. Sermaye Piyasası Kanunu’ndaki son değişiklikle birlikte kripto varlık hizmet sağlayıcı olarak listede yer aldıklarını söyleyen Abalı, müşterilere banka seviyesinde güvenlik, kaliteli hizmet ve ileri teknoloji sunduklarını vurguladı. “Ripple ve Arbitrum’u platformumuza ekleyerek, varlık çeşitliliğimizi artırmayı sürdürüyoruz” dedi.

Editör: Vural Pars