Zincirler arası iletişim protokolü LayerZero (ZRO), ikinci airdrop’unun duyurulmasının ardından büyük bir hareketlilik yaşıyor. Cumartesi günü, platform üzerindeki günlük mesaj sayısı 98.000’e ulaşarak, önceki düşük seviyeden %433 artış gösterdi. Bu ani yükseliş, mesaj hacminin günde yaklaşık 20.000 civarında seyrettiği bir durgunluk döneminin ardından gerçekleşti.

Artış, airdrop duyurusuyla gelen yeni uygunluk kriterleriyle doğrudan ilişkili. Önceki airdroptan farklı olarak, sadece aktif katılımcıları ödüllendirmek hedefleniyor; böylece “airdrop farm’cıları” filtrelenmiş olacak. Bu strateji, LayerZero’nun protokolle sürekli etkileşim sağlayan, daha ilgili bir kullanıcı tabanını teşvik etmeyi amaçlıyor.

Tüm emeklilere Vakıfbank desteği geldi: 90 bin TL'ye kadar bütün borçlarınızı kapatacaksınız Tüm emeklilere Vakıfbank desteği geldi: 90 bin TL'ye kadar bütün borçlarınızı kapatacaksınız

İkinci airdrop için belirlenen 30 günlük talep penceresi, kullanıcıların gelecekteki token dağıtımlarına uygunluk gereksinimlerini karşılarken etkinlik seviyelerinin yüksek tutulmasını sağlayabilir. Ancak, bu bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

Editör: Vural Pars