Kripto para veri sağlayıcı şirketi Santiment’in analistleri, Render (RNDR) altcoininde balina ve köpekbalığı yatırımcılarının artan aktivitelerini gözlemledi. Geçtiğimiz hafta piyasa değerinde dip yapan RNDR, ardından %33 oranında bir fiyat yükselişi yaşadı. Yapay zeka ve DeFi odaklı bu altcoin, son 11 haftada en az 100 bin token bulunduran cüzdanlar tarafından toplamda 20.54 milyon token daha biriktirildi.

Balinaların satın aldığı tokenlerin toplam değeri 126.3 milyon dolar iken, bu büyük cüzdanlar RNDR arzının %91.82’sine sahip. Bu durum, bazı yatırımcılar arasında tokenin merkezileştiği endişelerini gündeme getirirken, diğerleri balina ve köpekbalıklarının bu kadar ilgisinin dikkat çekici olduğunu düşünüyor.

Ocak Ayında Emekli Maaşlarına Beklenen Zam: Yeni Taban 17.687 TL Olabilir! Ocak Ayında Emekli Maaşlarına Beklenen Zam: Yeni Taban 17.687 TL Olabilir!

Kripto para analisti il Capo ise, Nvidia hisselerinin yeni zirvelere ulaşabileceğini belirterek bunun yapay zeka temalı altcoinleri olumlu etkileyebileceğini öne sürdü. Ancak, bu bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

Editör: Vural Pars