Vakıfbank, kart müşterilerine özel olarak yeni bir kampanya sunuyor. Vakıfbank Worldcard sahipleri, 12 ay boyunca yapacakları harcamalarda indirim kazanma fırsatı elde ediyor. İşte kampanyanın detayları...

Vakıfbank'ın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanya kapsamında, Vakıfbank Worldcard ile 12 ay boyunca belirli harcama sözleri karşılığında indirimler kazanabilirsiniz. İlk ekstrenizde 50 TL indirim kazanmak için aylık 1.500 TL harcama sözü vermeniz yeterli olacaktır. Harcama sözünüzü artırdıkça indirim tutarı da artacaktır. Örneğin, 2.000 TL harcama sözüne karşılık 75 TL indirim, 3.000 TL harcama sözüne karşılık 100 TL indirim, 5.000 TL harcama sözüne karşılık 200 TL indirim, 10.000 TL harcama sözüne karşılık 500 TL indirim, 15.000 TL harcama sözüne karşılık 800 TL indirim ve 20.000 TL harcama sözüne karşılık ilk ekstrede 1.200 TL indirim kazanma şansınız bulunuyor.

SözünleKazan kampanyasına katılmak için Vakıfbank Mobil, İnternet Bankacılığı, 0850 222 07 24 Müşteri İletişim Merkezi üzerinden veya belirtilen anahtar kodunu kullanarak SMS gönderebilirsiniz. Harcama sözlerinin toplamı, kredi kartınızın limitinin yüzde 70'ini aşmamalıdır. Kampanyaya katılmak için kartınızın aktif ve kullanıma uygun durumda olması gerekmektedir.

Her bir Vakıfbank Worldcard kartı için ayrı ayrı harcama sözü verebilirsiniz. Sanal kart ve mobil temassız ödemeleriniz de kampanyaya dahil edilecektir. Ancak, ek kartlar kampanyaya katılamaz ve bu kartlarla yapılan harcamalar asıl kartın harcamalarına dahil edilmez.

Vakıfbank Worldcard harcama sözü kampanyası sadece bireysel kredi kartları için geçerlidir. Ticari kart sahipleri için ayrı bir kampanya bulunmaktadır. Kampanya, ilk hesap kesim tarihinin ardından yeni dönem ekstresiyle başlar ve 12 ay boyunca devam eder.

Nakit çekim işlemleri ve Worldpuan kullanımları bu kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya ayda en fazla 3, yılda ise en fazla 6 defa katılma imkanınız bulunmaktadır. Yurt dışında yapılan harcamalarınız sadece Türk Lirası cinsinden ekstrelere yansıyan harcama sözüne dahil edilecektir. Ertelemeli işlemlerde ise işlemin yapıldığı tarih dikkate alınarak hesaplanacaktır.

Preply’den yeni araştırma: Yapay zeka ve eğitim Preply’den yeni araştırma: Yapay zeka ve eğitim

Vakıfbank müşterilerine sunduğu Worldcard ile yapılan harcamalara özel indirim fırsatı ile müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için Vakıfbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Vural Pars