Huawei, dünyada ilk çift menteşeli, üçe katlanabilen telefonu Mate XT Ultimate Design için yedek parça maliyetlerini açıkladı ve fiyatlar oldukça dikkat çekici. Mate XT’nin ekranı hasar gördüğünde, OLED panelin değiştirilmesi 1.123 dolara mal oluyor. Eğer eski ekranı Huawei’ye geri dönüştürmeyi kabul etmezseniz, yeni ekranın maliyeti 1.376 dolara çıkabiliyor. Yedek ekran için daha uygun fiyatlı bir seçenek ise 983 dolardan başlıyor.

Mozilla Firefox, Yapay Zeka İle Tarayıcı Erişilebilirliğini Yeniden Tanımlıyor: Resim Altyazıları Artık Otomatik! Mozilla Firefox, Yapay Zeka İle Tarayıcı Erişilebilirliğini Yeniden Tanımlıyor: Resim Altyazıları Artık Otomatik!

Ekonomik çözüm arayanlar için Huawei, satın alımdan sonraki ilk yıl içinde ekran değişimi sigorta planları sunuyor; bu planlar yaklaşık 492 dolardan başlıyor. Diğer yedek parçalar, batarya 70 dolar, kameralar ise 38 ila 107 dolar arasında değişirken, anakart değişimi 1.278 dolara kadar yükselebiliyor. Kullanıcıların anakartın sağlamlığına dikkat etmeleri öneriliyor.

Editör: Vural Pars