Bir daha verilecek! Halkbank banka hesabı olanlara 5 gün içinde, 90.000 TL ödeme verildi! Halkbank bugünlerde müşterilerine yeni bir fırsat sunmak üzere hazırlık yapıyor. Halkbank’ın daha önce yaptığı kampanya ile belirlediği 5 gün içerisinde başvuranlara 90.000 TL nakit vermişti. İşte bu fırsatı yeninde sunmaya hazırlanan Halkbank bunun müjdesini vermeye hazırlanıyor.

Halkbank 90.000TL Kredi Şartları Nelerdir?

Halkbank tarafından verilen 90.000 TL gibi çok yüksek bir kredi miktarını almak için bu konuda bazı şartların bulunması söz konusu olmaktadır. Bu konuda çeşitli şartlar bulunduğu bilinmektedir.

Bu krediyi alabilmek için en önemli sebep öncelikle maaşınızı bu bankadan alıyor olmanız şarttır. Halkbank üzerinden emekli maaşını alanlar bu kredi için başvuruda bulunabilmektedir.

Bu sebeple öncelikle kredi başvurusu yapma hakkı elde edebilmek için emekli maaşınızı Halkbank’a taşımanız gerekmektedir. Maaşını Halkbank’a taşımanız durumunda bir de Halkbank’ın promosyonunu da almış olursunuz.

İki kez kazançlı çıkacağınız bu işlem sonrasında Halkbank’ta 90.000TL kredi almak için başvuruda bulunabilirsiniz

Akciğer Kanserine Yenik Düşen Doktor İnci Güçtürk, Son Yolculuğuna Uğurlandı Akciğer Kanserine Yenik Düşen Doktor İnci Güçtürk, Son Yolculuğuna Uğurlandı

haber24.com özel haber

Editör: Alp Eren