Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan yeni açıklama ile birlikte banka müşterisi olup kredi kullanacak olan tüm bireysel müşterilere 24 ay vadeli 55.000 TL gelir belgesiz ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. Garanti Bankası müşterisi olup kredi işlemlerini gerçekleştirecek olan bireysel müşterilere verilecek olan bu kredilerde banka krediyi politikalarına uygun olan tüm müşteriler onay alabilir.

Garanti Bankası kredi puanı 1.100 ve üzerinde olan tüm bireysel müşterilerin sigortalı olarak çalışıyor olmaları durumunda son iş yerlerinde 90 gündür sigortalı olarak çalışıyor olmasına gerektiren belge ile birlikte kredi onayı vermektedir. Garanti Bankası kredi puanı uygun olan emekli vatandaşların ise kendi bankası üzerinden almış oldukları emekli maaş hesapları ile birlikte kredi işlemlerini gerçekleştirir.

Ziraat Bankası Emeklilere 88.000 TL Ödeme Yaptı Ziraat Bankası Emeklilere 88.000 TL Ödeme Yaptı

Garanti Bankası kredi şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, size en yakın banka şubesine giderek kimliğinizle birlikte kredi başvurunuzu gerçekleştirebilir ve bireysel müşteri temsilcisi üzerinden en fazla ne kadar kredi alabiliyor öğrenebilirsiniz. Garanti Bankası aynı zamanda mobil uygulamalar ve kendi resmi internet sitesi üzerinden internet şubesine giriş yaparak da online hizmet vermektedir.

Editör: Vural Pars