Vakıfbank üzerinden yeni bir nakit kredi kampanyası başladı ve başvurularını gerçekleştirecek olan emeklilere 200.000 TL ye kadar emekli kredisi kampanyası verileceği açıklandı. Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama sonrasında bireysel kredi kullanacak olan vatandaşlara hızlı bir şekilde aynı gün içinde kredi ödemeleri gerçekleştirebilecekleri bir kredi verilecek ve 24 ay vadeli olarak ve 12 ay vadeli olarak kredi seçeneklerinden yararlanabileceksiniz.

VakıfBank'tan 10.000 TL Gelir Belgesiz Kredi İmkânı! VakıfBank'tan 10.000 TL Gelir Belgesiz Kredi İmkânı!

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız, başvuru şartlarına uygun olmanız durumunda işlemleriniz hızlı bir şekilde gerçekleştirerek bireysel kredi kullanmanız mümkün olmaktadır. Vakıfbank üzerinden emekli kredisi kullanacak olan vatandaşlar, başvurularını banka şubelerine gitmeden de hızlı bir şekilde mobil uygulama üzerinden yapılabilmektedir.

Emekli maaşı vakıfbank üzerinden olan vatandaşlar için gerçekleştirilecek olan bu yeni kredi kampanyasında şartlara uygun olan tüm emekliler istedikleri zaman başvurularını gerçekleştirerek ister emekli kredisi isterlerse de borç kapatma kredisi alabilir.

Editör: Vural Pars