Ankara'nın Altındağ ilçesinde, polisin "dur" ihtarına ateşle karşılık veren iki şüpheli arasında çatışma çıktı. Olay, gece saatlerinde devriye görevi yapan polisler F.C.Ö. ve H.S. tarafından gerçekleştirilen bir kontrol sırasında meydana geldi. Arama kaydı bulunan Serdar K. (18) ve Muhammet E. (22) ile birlikte bulunan toplam dört kişi, durmaları için yapılan ikazlara uymadı.

Assos Ören Yeri’nde Kazılar Sürüyor: Her Döneme Ait İzler Ortaya Çıkıyor Assos Ören Yeri’nde Kazılar Sürüyor: Her Döneme Ait İzler Ortaya Çıkıyor

Şüpheliler, araç içinden polise ateş açtı. Polis de karşılık vererek çatışmaya girdi. Olayın ardından şüpheliler otomobili terk ederek kaçtı, ancak daha sonra araç terk edilmiş olarak bulundu. Araçta bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Çatışma sırasında yaralanan Serdar K., hastaneye kaldırıldı fakat kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer şüpheli Muhammet E. ise tedavi altına alındı.

Serdar K.'nın 12, Muhammet E.'nin ise 19 suç kaydının bulunduğu belirlendi. Olayla ilgili polis memurlarının ifadeleri alınırken, kaçan diğer iki kişi için arama çalışmaları devam ediyor.

Editör: Vural Pars