Bakan Şimşek'ten Önemli Açıklamalar: Vergi Artışı Gündemde Değil Bakan Şimşek'ten Önemli Açıklamalar: Vergi Artışı Gündemde Değil

Kripto para analisti Ali Martinez, Bitcoin (BTC) fiyatının kritik bir dönüm noktasında olduğunu açıkladı. Martinez’e göre, BTC mevcut durumda önemli bir direnç bölgesinde işlem görüyor. 1.52 milyon büyük yatırımcı, 59.885 dolar ile 61.625 dolar arasında toplamda 770.000 BTC satın aldı. Bu kritik bölgenin aşılması durumunda, Bitcoin’in bir sonraki hedef seviyesinin 64.300 dolar olabileceği belirtiliyor.

Ancak, olumsuz bir senaryo altında, bu bölge aşılmazsa BTC fiyatının 57.235 dolara kadar gerileyebileceği öngörülüyor. Martinez, Bitcoin’in işlem hacminin şu anda düşüşte olduğunu ve bu durumun fiyat trendinin henüz tersine dönmediğini gösterdiğini belirtti. Tipik olarak, bir fiyat yükseliş trendinde işlem hacminin arttığını, düşüş trendinde ise azaldığını vurgulayan Martinez, mevcut durumun piyasanın yönü hakkında önemli ipuçları verdiğini ifade etti.

Son bir hafta içinde, toplamda 2.6 milyon dolar değerinde varlık Bitcoin ve Ethereum’dan çıkış yaptı. Ayrıca, son iki hafta içinde 1.000 BTC’den fazla varlık tutan 17 cüzdan ya varlıklarını sattı ya da başka cüzdanlara dağıttı.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Editör: Vural Pars