Akbank, KOBİ’lere özel yeni kredi kampanyası ile dikkatleri üzerine çekiyor. İşletmelere ilk 3 ay ödemesiz dönem ve 36 aya varan vade avantajları sunan kampanya, 15 Ekim 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Bu yenilikçi finansal çözümle Akbank, KOBİ’lerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamayı ve işletmelerin büyüme yolculuklarını desteklemeyi hedefliyor.

Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, “KOBİ’lerin büyüme ve gelişme yolculuklarını finansal ve finansal olmayan hizmetlerle desteklemeye devam ediyoruz. Geliştirdiğimiz bu kampanya, acil nakit ihtiyaçları için fark yaratan bir çözüm sunuyor. KOBİ’ler, şubelerimizde veya Akbank Mobil üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde kredi başvurusu yapabilir, bu süreçleri dijital olarak da yönetebilirler,” dedi.

Türkiye'nin Yabancı Kredi Borcu Temmuz'da Artış Gösterdi: 173 Milyar Doları Aştı Türkiye'nin Yabancı Kredi Borcu Temmuz'da Artış Gösterdi: 173 Milyar Doları Aştı

Henüz Akbanklı olmayan işletme sahipleri de bu kampanyadan yararlanarak, Akbank’ın sunduğu avantajlı kredi olanaklarından faydalanabilirler. Akbank, bu kapsamlı destekle KOBİ’lerin geleceğe daha güvenli bir şekilde ilerlemelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Editör: Vural Pars