Koç burcu 5 Aralık 2022 tarihinde zevklerine giden yolun normale göre daha rüzgarlı ve daha karmaşık olduğunu hissedebilir. Hayatın kendileri için daha çetrefilleştiğini düşünecek olan koç burçları derin arzuları üzerine bir kafa karışıklığı perdesi atarak ilerleyecektir. Koçlar kalpleri onları nereye götürürse götürürsün onu takip etme eyleminde olsalar da odaklarını kaybetmeden ilerlemek onlar için bazı zamanlarda zorlayıcı olabilir. Onların yeni günde unutulmaları gereken konu görünüşün aldatıcı olduğudur.

Boğa burcu 5 Aralık 2022 tarihinde herkesin gündeminde en özel meselelerinin olduğunu görebilir ve bu durum onlara sessizleşme ve kendilerini içeri çekme eğilimi verebilir. Diğer taraftan bu tavır boğa burçlarını daha dikkat çekici bir hale getirebilir ve onlar yakın çevresini etkilemeyi başarabilir. Burç sahipleri farkında olmadan bazı hassas bilgileri açığa vurabilir ve daha sonra bu konu sebebiyle bir pişmanlık duyabilir.

İkizler burcu 5 Aralık 2022 tarihinde hırslarının izini kaybetmenin normale göre daha kolay olduğunu görecektir. Kariyerlerini ya da işlerini tekrardan düşünmelerine sebep olan bir ilişki konusu gündemde yer alabilir ve bu durum ileri görüşlü bir analiz gerektirebilir. Yeni günde pek çok konuda kafa karışıklığı hissedebilecek olan ikizler burçları problemlere çözüm bulmaya çalışacaktır.

Yengeç burcu 5 Aralık 2022 tarihinde eğlence ve iş hayatlarını birlikte götürmek isteyecek ancak sonunda işi arka planda bıraktıklarını görecektir. Onlar için yeni günde tavsiye edilen durum kariyer ile ilgili konularda herhangi önemli bir durumu göz ardı edip etmediklerinden emin olmaları olacaktır.

Aslan burcu 5 Aralık 2022 tarihinde gerçek hedeflerini ararken bazı sıra dışı yerlere gittiklerini de görebilir. Her ne kadar burç sahipleri planlı hareket etse de bazı şeyleri öngörememeleri sebebiyle hayatın kendilerine beklemedikleri sonuçlar getirdiğini tecrübe edecektir. Onlar için yeni günde tavsiye edilen durum açık fikirli olmaları ve bu yönde davranmalarıdır.

Başak burcu 5 Aralık 2022 tarihinde güven duygularının testten geçtiğini hissedebilir ve duygularını derin bir şekilde yaşayabilir. Yakın çevresini cezalandırma eğiliminde olacak olan burç sahipleri hareketli bir gün yaşayacaktır.

Terazi burcu 5 Aralık 2022 tarihinde istedikleri pek çok konunun güzel ve yolunda olduğunu görebilir. Yeni günde kendilerini meşgul edecek olan aktiviteler ile ilgilenecek olan terazi burçları sorumluluklarını geri plana atacaktır.

Akrep burcu 5 Aralık 2022 tarihinde yatırım konusu ile ilgilenebilir ve maddi kaynaklarını gözden geçirebilir.

Yay burcu 5 Aralık 2022 tarihinde kendilerini ön plana koymak isteyecek ve bunun için çaba gösterecektir.

Oğlak burcu 5 Aralık 2022 tarihinde gerçek ile hayal arasında ince bir çizgi olduğunu görecektir.

Görevi Başında Hayatını Kaybeden Er Umut Bal, Hatay'da Son Yolculuğuna Uğurlandı Görevi Başında Hayatını Kaybeden Er Umut Bal, Hatay'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kova burcu 5 Aralık 2022 tarihinde insanların isimlerini daha net ve daha yüksek bir şekilde bağırdıklarını duyabilir ve bu sebeple dikkatleri de üzerine çekebilir.

Balık burcu 5 Aralık 2022 tarihinde kafa karışıklığı yaşayabilir ve bazı konular hakkında şüpheye düşebilir.

Editör: Ecehan Acar