Emekli, çalışan 75.000 TL ödeme kolayca alacağı açıkladı. Vakıfbank sabaha karşı açıklama geldi! Her ay bankalar yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Özellikle kamu bankalarının sunduğu kredilerin imkanları oldukça fazla olabiliyor. Değerli kamu bankalarından biri olan ve pandemi döneminden beri sunduğu uygun kredilerle müşterisinin yanında olduğunu gösteren Vakıfbank geçtiğimiz aydan itibaren yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanyada öncekiler kadar geniş imkanlara sahip. Kampanyaya katılan müşteriler 75.000 TL’ye kadar kredi çekebilecekler.

Başvuru Nasıl Yapılır 

Vakıfbank'ın sunduğu krediye başvurmak isterseniz internet bankacılığını kullanabilirsiniz. Bunun için öncelikle bankaya başvurmalı ve hesabınıza tanımlı bankacılık şifrenizi almanız gerekir. Ardından Google Play Store ya da Apple Store üzerinden Ziraat Bankasının mobil uygulamasını indirmelisiniz.  

Memur Maaşlarına Ek İkramiye! 2 milyon memura müjde Memur Maaşlarına Ek İkramiye! 2 milyon memura müjde

Daha sonra aldığını şifreyi girerek mobil bankacılık sistemine giriş yapabilirsiniz. Ardından ana sayfada gözüken uygun kredilerden hangisine başvurmak istiyorsanız üzerine tıklayıp gerekli işlem basamaklarını tamamlamanız yeterli olacaktır.

İnternet bankacılığı ile başvuru yapmak istemiyorsanız doğrudan size en yakın Vakıfbank'a gidip müşteri temsilcilerinde de yardım isteyebilirsiniz. Form doldurup hızlıca başvurunuzu tamamladıktan sonra kısa süreler için kullandığınız kredi miktarı hesabınıza yatacaktır. 

haber24.com özel haber

Editör: Alp Eren