Terazi burcu ve yükselen teraziler 11 Nisan 2023 tarihinde gün içerisinde verileri tarafından yönlendirildiklerini hissedebilir ve buna bir dur demeleri gerektiğini düşünebilir. Bu durum burç sahipleri için hayati kararlar içermediği sürece sürekli bir şekilde seçim yapan zihinleri için rahatlatıcı etkide bulunacaktır. Bu durum özellikle terazi burçlarının aile bireylerinden birinin fikirlerine uymak olduğunda onlara yardımcı olabilir. Hem aile bireyleri hem de terazi burçlarının ve yükselen terazilerin kendileri için olumlu sonuçlar doğurabilecek olan bu durum burç sahiplerine fayda sağlayacaktır. Günün ilerleyen saatlerinde ise teraziler yalnız kalmak isteyecek ve bu durum onları inzivaya yönlendirecektir. Gün içerisinde bunun bilincinde olarak yapmaları gereken ne varsa teraziler erken saatlerde bu işi bitirecek ve daha sonra rahat bir şekilde hareket edecektir. Artık enerjilerinin kalmadığı bir noktada dinlenmeleri gerektiğini fark edecek olan burç sahipleri kendilerine vakit ayırmaları gerektiğini düşünecektir. Bunun yanı sıra dekorasyon tadilat ve temizlik gibi fiziksel eylemler de gün içerisinde terazi burçlarının yapabileceği işler arasında yer almaktadır. Ancak gün içerisinde terazi burçları ve yükselen teraziler için tavsiye edilen durum bu işleri yaparken kendilerini çok fazla yormamaları olacaktır.

Okula Dönüş Alışverişlerinde Öğrenciler için Hazırlık Rehberi Okula Dönüş Alışverişlerinde Öğrenciler için Hazırlık Rehberi

Akrep burcu ve yükselen akrepler 11 Nisan 2023 tarihinde başladıkları işlerin istedikleri yönde sonuçlanmadığını düşünebilir. Bu durum akrep uçlarında mutsuzluk hissi uyandırabilir ve bu konunun sebebi merak konusu olabilir. Gerçek ise akrep burçlarının zihinlerinde yatmaktadır. Burç sahipleri gerçeği her ne kadar görmezden gelmeye çalışırsa çalışsın bedenleri ya da zihinleri henüz yoğun bir tempoyu kaldırabilecek kadar iyi bir durumda olmamaktadır. Akrepler ne diğer insanlara ne de kendilerine yoğun bir enerji gerektiren konularda söz vermemelidir. Kendileri için çıtayı erişilemez bir yere koymak hayal kırıklığı yaşatmak ile eş anlamlı olmaktadır.

Editör: Ecehan Acar