Son dakika haberi verildi. 5 bankadan açıklama yapıldı! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, PTT ve Garanti Bankası yaptığı yeni kampanya ile birlikte, vatandaşlara ödeme vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, PTT ve Garanti Bankası bireysel müşterilere ödeme yapacağını ve bu ödemelerin hesaplarına hemen atılacağını açıkladı. Kredi kullanmak isteyenlerin 18 yaşından büyük olması yeterli olacaktır. Kredi notunuza göre işlem yapacağınız bu kampanyalarda, kredi notu uygun olması durumunda hemen bu bankalardan ödeme alabileceksiniz.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, PTT ve Garanti Bankası kredi başvurusu!

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, PTT ve Garanti Bankası kredi başvurusu yapmak için her bankanın kendine özel kredi çalışmaları yapacağını söylemek istiyoruz. Kredi notunuza göre bu bankalardan hangisini seçerseniz, değerlendirme sonucunda da faiz oranlarını öğreneceksiniz.

Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankalarından işlem yapacak olan kişilere, 3 ay ertelemeli olarak kredi verilmektedir. Ziraat bankası kredi başvurusu yaptığınızda düşük faizli ödeme alırsınız. Ayrıca kamu bankaları bu ödemeleri emeklilere de vermektedir. Emekliye ödeme verilecek ve bu ödemeler hesaplara hemen yatırılacaktır. 

Lüks Tüketimde Vergi Kaçakçılığına Sıkı Takip: 1,4 Milyar Lira Kayıt Dışı Hasılat Tespit Edildi Lüks Tüketimde Vergi Kaçakçılığına Sıkı Takip: 1,4 Milyar Lira Kayıt Dışı Hasılat Tespit Edildi

Garanti bankası üzerinden kredi başvurusu için hemen ödeme verilmektedir. Garanti bankası kredi başvurusu banka şubelerinden ve internet bankacılığı üzerinden veriliyor. Sizlerde düşük faizli 100.000 TL kredi almak için bu bankayı tercih edebilirsiniz.

PTT ise, Kendi bankasından emekli maaşı alan kişilere ödeme yapacak. Yüksek limtili kredi almak isteyenler, emekli olması ve emekli maaşını da bu bankaya taşıması istenmektedir. PTT kredi başvurusu yapacak kişiler ayrıca SMS ile başvuru yapılmaktadır. SMS ile kredi başvurusu PTT yazıp boşluk bırakıp TC KİMLİK numarasını yazarak bu mesajı 3050 numarasına gönderebilirsiniz. Bu şekilde kredi almış olacaksınız.

Editör: Vural Pars