Kuzey Kıbrıs'ta Asgari Ücrete Üçüncü Zam: Türkiye'de Milyonlar Geçim Mücadelesi Veriyor Kuzey Kıbrıs'ta Asgari Ücrete Üçüncü Zam: Türkiye'de Milyonlar Geçim Mücadelesi Veriyor

Kamu Bankası olan Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan emekliler için başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda 300.000 TL kredi verileceği açıklandı. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrası da başvurularını gerçekleştirerek kredi kullanmak isteyen vatandaşlara 300 bin TL kredi hızlı bir şekilde aynı gün içinde verilmektedir. Ziraat Bankası yüksek limitte kredilerde 12 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturacağı için kredi kullanacak olan kişilerin aylık ödeme taksit tutarlarını ödeyebilecek bir güçte olmasını istemektedir. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak yüksek limitli kredi alan vatandaşlar ayrıca diğer bankadaki olan tüm borçlarında kapatarak borç kapatma kredisi kullanılabiliyor. 

Ziraat Bankası ₺300.000 emekli kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşlar Sadece kredi için değil başvurularını gerçekleştirmek için de emekli maaşınızı Ziraat Bankası şubelerine taşımaları gerekiyor. Emekli maaşınız Ziraat Bankası üzerinden ise başvurunuzu gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanabilir ve kullanmış olduğunuz bu Kredi ile birlikte hızlı bir şekilde Onay alabilirsiniz. 

Size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek kredi başvurusu için kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte işlem yapabilir maaşınız Bu bankada ise hızlı bir şekilde 300.000 TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası şubelerine giderek işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için üç ay ertelemeli olarak bu Kredi kampanyasına başvuru yapılmaktadır. Ziraat Bankası üzerinden ipotek karşılığı emekli kredisi kullanacak olan vatandaşlar taşınmaz bir ipotek verecek ve vermiş oldukları bu ipoteğin ekspertiz değerinin %50'sine kadar kredi kullanabilecektir. Ziraat Bankası güncel faiz oranlarının resmi internet sitesi üzerinden öğrenilebilir ve başvurunuzun ön onay alması durumunda da buradan da ilerleyebilirsiniz. 

Editör: Vural Pars