Ziraat Bankası yeni bir kampanya başlattı. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyenler için yaptığı yeni açıklamada, nakit kredi kullanacak olan kişilere, hemen uygun faizlerle kredi verilecektir. Ziraat Bankası kredi imkanından faydalanmak isteyenlere 10 bin TL üzerinde işlem yapılacaktır. Ziraat Bankası kredi başvurusu yapacak olan kişilerin bireysel müşteri olması durumunda kredi ödemelerini hesaplarına atarak hemen aynı gün içinde kredi alabileceksiniz. Nakit kredi almak isteyenlere, uygun faizlerle verilecek bu krediler, bireysel müşterilere ve emeklilere özel olarak kullandırılmaktadır. 

PTT'den Emeklilere Müjde, 180.000 TL Kredi Verilecek PTT'den Emeklilere Müjde, 180.000 TL Kredi Verilecek

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası kredi başvurusu yapmak için uygun faizlerle işlem yapılacaktır. Kredi notunuza uygun olarak kredi almak isteyenlere, hemen aynı gün içinde kredi ödemesi gerçeklereceksiniz. Başvuru yapacak olan kişilere, uygun faizlerle kredilerini hesaplarına atabileceklerdir. Ziraat Bankası kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, başvurunuzu hemen hesaba atabileceksiniz. 

Ziraat Bankası kredi notuna göre uygun faiz oranları ile kredi sadece bankanın mobil uygulaması üzerinden verilmektedir. Ziraat Bankası mobil uygulamasına giriş yaparak, 7 gün 24 saat kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bu şekilde alacağınız tüm kredilerde banka hemen sizlere sonuç verir ve bu sonuca göre kredinizi hesapa atarak kullanmanıza olanak sağlamaktadır. Kredi notuna göre uygun faizlerle kredi alabileceksiniz. Son dakika kredi haberine göre işlem yapacak, olan kişilerin emekli olması durumunda emekli maaşları ziraat bankası şubelerinde olması gerekiyor. Bu şekilde, kredi notunuza göre hemen aynı gün içinde kredi alabileceksiniz. Ziraat Bankası nakit ihtiyacı olan kişilere, 5 dakika içinde sonuç vermektedir. Borç kapatma kredisi ise sadece bankanın güncel kredi ve güncel kredi kartı borçlarınzı için verilmektedir. 

Editör: Vural Pars