Kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat bankası yaptığı yeni kampanyalar ile birlikte kredileri hesaplara atacak kişiler için uygun faizlerle ödemeler yapacaktır. Ziraat Bankası uygun faiz oranları ile birlikte kredilerini alacak olan kişiler için yeni kampanyalar yapmaya devam edecektir. Bu kampanyalardan bir tanesi gelir belgesiz olarak verilen ve nakit kredi kullanacak olan kişiler için uygun faizlerle işlem yapılacağı kesinleşecek 14 bin TL kredi kampanyasıdır. Ziraat bankası müşterilerine ayrıcalıklı kredi kampanyası imkanı sunan bu banka, yapılan kredi kampanyasında tc kimlik numarasaı üzerinden sorgulama sonrasında onay verileceğini açıkladı.

ZİRAAT BANKASI 14000 TL KREDİ KAMPANYASI

Ziraat Bankası 14 bin TL kredi kampanyası son zzamanlarda en çok merak edilen kredi kampanyası olarak bilinmektedir. Ziraat bankası 14 bin TL kredi alacak kişiler için hemen aynı gün içinde sonuç vermektedir. Kredi notu ve banka kredi sicili uygun olan kişiler Ziraat Bankası üzerinden bu başvuruları yapacaklardır.

Kredi Kartı Düzenlemelerinde Yeni Dönem: Limitler Gelirle Uyumlu Hale Getirilecek Kredi Kartı Düzenlemelerinde Yeni Dönem: Limitler Gelirle Uyumlu Hale Getirilecek

Başvuru geçmişi olan kişilerde kredi alacak ve 14 bin TL kredi için hemen sonuç verilecektir. Kredi başvurusu banka şubelerine gitmeden yapılabildiği gibi ayrıca kredi notu ve kredi sicili uygun olan kişilere internet bankacılığı üzerinden hem başvuru hem de kredi kullanımı yapılmaktadır. Ziraat Bankası banka hesabınızın olması halinde başvurunuzu ZİRAAT MOBİL uygulaması üzerinden yapabileceksiniz ve bu parayı istediğiniz zaman hemen hesaba atabileceksiniz. Ziraat Bankası mobil uygulama üzerinden yapılan kredi başvurusu daha masrafsız ve daha düşük faizlerle kredi olarak sunulmaktadır.

Editör: Vural Pars