Tunceli Pülümür’de 4.1 Şiddetinde Deprem: Prof. Dr. Naci Görür’den Açıklama Tunceli Pülümür’de 4.1 Şiddetinde Deprem: Prof. Dr. Naci Görür’den Açıklama

Yay burcu ve yükselen yaylar 20 Haziran 2023 tarihinde ev ve iş hayatı ile ilgili yapıcı ve harika fikirler edinebilir. Yeni günde sağlıklı ve huzurlu yaşam arayışlarına ulaşabilecek olan burç sahipleri mutluluğun anahtarını da bulacaktır. Bu anahtarın denge olduğunu düşünecek olan burç sahipleri sakin ve yavaş olanın bu yarışı kazandığını tecrübe edebilir. Onlar günü önemseyecek ve geleceklerini güçlendirmek için çok iyi bir konumda yer alacaktır. Programlarına ve taahhütlerine çok dikkat etmeyi hedeflemeleri gereken yay burçları yükselen yaylar buna göre adım atmalıdır. Yay burçları ve yükselen yaylar yeni günde ilişki noktasında herhangi bir eşitsizlik duygusuna karşı hassas davranabilir ve işleri tekrardan dengeye getirme çabası içine girebilir. Tüm zorluklara rağmen süreç onlar için ödüllendirici olacaktır ve yay burçları sonunda rahat bir nefes alacaktır.

Oğlak burcu ve yükselen oğlaklar 20 Haziran 2023 tarihinde gün içerisinde ve yaşamlarının çoğu alanında öğrenme, aşk, eğlence ve özellikle iletişim ile ilgili sağlıklı bir güvenin tadını çıkaracaktır. Onlar için uzun vadeli planlar yapmak da iyi bir seçenektir. Burç sahipleri yeni gün içerisinde gerçekçiliklerini de iyisi ve kötüsüyle beraber tanıma yetenekleri sayesinde başarılı olacaktır. Onlar için iletişim projelerinde ve kişisel ilgi alanlarında tatmin edici bir ilerleme de gerçekleşecektir. Bunun yanı sıra gün içerisinde onlar çalışma ortamlarına ve günlük rutinlerine uygun ve denge de getirecektir. Destek ve iş birliği oğlak burçları önemli bir odak noktası olmaktadır. Her ne kadar sosyal unsurlar onların üretkenliğini etkilese de burç sahipleri önemli pek çok şey yapmaktadır ve bu durum onların uzun vadeli mutluluğuna katkıda bulunmaktadır. Bununla beraber burç sahiplerinin gündemleri ikili ilişkileriyle de meşgul olabilir. Onlar için tavsiye edilen durum ise ani tepkilerden kaçınmaları olacaktır.

Editör: Ecehan Acar