Yay burçları ve yükselen yaylar 8 Mart 2023 tarihinde akıllarında olan şeyi gerçekleştirmek için kendilerinde gerekli olan gücü keşfedecektir. Zihinlerine ne koyarsa yapabilecek olan burç sahipleri kaderlerini kendileri belirleyecektir. Hedeflerinde emin adımlar ile ileriye doğru yürüyen burç sahipleri neyi nasıl elde edebilecekleri ile ilgili olumsuz düşünceleri de temizleyecektir. Kafalarındaki enkazları kaldıracak olan yaylar güne temiz bir şekilde başlayacaktır. Onlar için kapalı olan kapılar aralanmayı beklenmektedir ve bu sebeple burç sahipleri ne istediklerini sormaktan çekince duymamalıdır.

Tunceli Pülümür’de 4.1 Şiddetinde Deprem: Prof. Dr. Naci Görür’den Açıklama Tunceli Pülümür’de 4.1 Şiddetinde Deprem: Prof. Dr. Naci Görür’den Açıklama

Oğlak burçları ve yükselen oğlaklar 8 Mart 2023 tarihinde dünyalarının çok geniş olduğunu düşünecek ve sınırlarını aşmayı isteyecek. Gün içerisinde farkındalıklarının arttığını hissedecek olan burç sahipleri yeni bir şeyler öğrenme ya da seyahat etme dürtüsü ile de hareket edebilir. Oğlaklar heyecan verici bir yolculuk rezervasyonu yapabilir ya da alışık olmadıkları bir konuda bir kursa kayıt olarak yeni bir işe adım atabilir. Her ne kadar burç sahiplerinin keşfetmeleri için çok şey olsa da tüm bunlar için oğlakların konfor bölgelerinden dışına çıkmaları gereklidir.

Kova burcu ve yükselen kovalar 8 Mart 2023 tarihinde mevcut hayatlarına ek olan bir yoğunluk fark edebilir ve bu sebeple stres yaşayabilir. Akşam saatlerine doğru iş hayatlarında zor bir konuşma yapacak olan kova burçları tartışmalarda derine inmekten kaçınmalıdır. Yeni günde burç sahipleri için kavgalar ters tepebilir ve onların çok fazla ileri gitmemesi önemlidir.

Balık burcu ve yükselen balıklar 8 Mart 2023 tarihinde hayatlarında olan önemli insanların bir odak haline geldiğini fark edecektir. Balık burçları yeni günde yeterince şanslı olacak ve istediklerini elde etme konusunda başarı elde edecektir. Balıklar her şeyi tek başlarına halletmeye çalışmak yerine bir arkadaşlarının yanlarında olması için onlara izin vermelidir.

Editör: Ecehan Acar