Yalan dizisinin son bölümünde olaylar hız kesmeden devam etti. Duru, Melike'yi suçlamaya devam ederken, ağır ithamlarla dolu anlar yaşandı. Tuna ve Kerim ise Duru için tartışmaya girdiler. Savcı Yaman, Kenan Karaca cinayetiyle ilgili önemli bir bilgiye ulaştı ve Cengiz, cinayetle ilgili gözaltına alındı.

Ağır Sözler ve Kavga

Berrin ve Melike, Duru'yu almak için Yusuf’un evine gittiklerinde, Duru sinir krizi geçirdi ve Melike'ye katil dedi. Melike eve döndüğünde Hazal, ona karşı sert bir tavır sergiledi. Melike'nin gözyaşları içinde anlattıkları Hazal’ı daha da öfkelendirdi.

Tuna ve Duru yan yana geldiklerinde, Tuna'nın düşüncesizliği yüzünden Duru ona sert sözler sarf etti. Araya Kerim girince Tuna, Kerim’e vurdu ve ortam gerildi. Duru, Tuna'dan özür dilerken, Melike’ye yönelik ağır sözler sarf etmeye devam etti. Melike’nin yaşadığı duygusal çöküş, Tuna ve Hazal'ın desteğiyle geçiştirilmeye çalışıldı.

Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde

Cengiz Gözaltında

Savcı Yaman, cinayetle ilgili önemli bilgiler elde ederken, Melike'nin hastalanması olayların seyrini değiştirdi. Kadir’in yardımıyla hastaneye kaldırılan Melike, Cengiz ve Hülya ile yüzleşirken, Cengiz cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.

Dizideki gerginlik, izleyicileri ekran başına kilitledi ve sırların ortaya çıkması için heyecanla bekleniyor. Duru ve Melike arasındaki çatışma, yeni bölümlerde de devam edecek gibi görünüyor.

Editör: Vural Pars