Boks efsanesi Mike Tyson ile genç YouTuber Jake Paul arasında merakla beklenen boks maçı, 15 Kasım 2024'te Teksas'ın Arlington kentindeki AT&T Stadyumu'nda yapılacak. Başlangıçta Temmuz ayında gerçekleştirilmesi planlanan bu dövüş, Tyson'ın sağlık sorunları nedeniyle ertelendi. Tyson, son maçını Kasım 2020'de Roy Jones Jr. ile yapmıştı ve bu, 2005'ten bu yana gerçekleştireceği ilk profesyonel maç olacak.

The Last of Us 2. Sezonu 2025'te Hayranlarıyla Buluşuyor! The Last of Us 2. Sezonu 2025'te Hayranlarıyla Buluşuyor!

Son günlerde Tyson’ın yaklaşan dövüş öncesinde yaptığı açıklamalar, maçın bir kez daha ertelenebileceği yönündeki iddiaları gündeme getirdi. Tyson, 13 Eylül’deki Cage Wars etkinliğinde, dövüş hazırlıklarıyla ilgili "işlerin biraz sallantıda" olduğunu belirtmişti. Eğer Jake Paul, yedek bir dövüşçüyle anlaşamazsa, Tyson'ın maça katılmaması durumunda dövüş iptal olabilir.

Maç, 2 dakikalık sekiz raunt şeklinde yapılacak ve boksörlerin nakavt etmesine izin verilecek. 14 oz ağırlığında eldivenler kullanılacak ve baş koruması olmayacak. Nefes kesici bu karşılaşma, Netflix üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Tyson ve Paul'un karşılaşması, boks dünyasında büyük bir heyecan yaratmaya devam ediyor.

Editör: Vural Pars