Vakıfbank yine birbirinden avantajlı bir kredi kampanyasıyla gündemde. "Şimdi Al Ocak 2024'te Öde" kampanyasıyla kredi kullanmak isteyenlerin yüzünü güldürmeyi başardı. Kampanya kapsamında ödemelerin 2024 senesinde başlayacak olması, birçok vatandaşın ilgisini çekiyor. 

Ödemeler 2024 Senesi İtibariyle Yapılacak

Asgari Ücrette Yeni Dönem Asgari Ücrette Yeni Dönem

Vakıfbank müşterilerine birbirinden cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Son dönemde sektördeki farkını net bir şekilde ortaya koyan banka, "Şimdi Al Ocak 2024'te Öde" kampanyasıyla müşterilerine farklı bir deneyim sunuyor. Ödemelerin 2024 senesi itibariyle yapılacak olması, kredi kullanacak olanlar için büyük bir avantaj olarak değerlendiriliyor. 

Kredi Puanı 1200 ve Üzeri Olanlar Kullanabilecek

Vakıfbank'ın kampanyası sadece belirli kriterlere uygun olan müşteriler tarafından kullanılabilecek. 50 bin TL ile 100 bin TL arasında değişen kredi limitleriyle sunulan kampanyadan yararlanmak isteyenlerin kredi puanı 1200 ve üzeri olması gerekiyor. 

Ödeme Takviminde Esneklik Sağlanıyor

Vakıfbank'ın "Şimdi Al Ocak 2024'te Öde" kampanyası sayesinde bir sene boyunca ödeme taksitleri öteleniyor. Bu da müşterilerin nakit akışını daha rahat yönetebilmesini sağlıyor. Kampanya kapsamında sunulan ödeme takvimi, müşterilerin bütçelerine uygun şekilde esneklik gösteriyor. 

Vakıfbank'ın "Şimdi Al Ocak 2024'te Öde" kampanyasıyla, kredi kullanacak olanlar bir sene boyunca ödeme yapmayacak olmanın avantajını yaşıyor. Bankanın avantajlı kredi paketlerinden yararlanmak için kredi puanının yeterli olması yeterli. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, hemen Vakıfbank şubelerine başvurabilirler.

Editör: Vural Pars