Ekonomik sıkıntı yaşayan kişilerin kredi başvurusu ve nakit başvurusu yaptıkları Vakıfbank yeni yapmış olduğu kampanya ile birlikte emekliye çalışana ve ev hanımlarına Kendi internet bankacılığı üzerinden 7500 TL ödeme yapıyor. Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile birlikte 7.500 TL'ye kadar ödeme almak isteyen kişiler en yakın banka şubesine giderek işlem yaparlarsa emekli veya çalışan olması gerekmektedir. 

Vakıfbank üzerinden internet bankacılığı kredisi kullanmak isteyen kişiler ev hanımı olması durumunda bu bankadan bir kredi kartı kullanması şartı ile hemen onay alabilir. Vakıfbank hesabınız üzerinden alacağınız internet bankacılığı şifresi ile birlikte Vakıfbank mobil uygulamasına giriş yaparak 7gün 24saat Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

7500 TL ödeme almanız durumunda banka sizleri 36 ay vadeye kadar işlem yaparken ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli olarak Kredi imkanı sunmaktadır. Vakıfbank 7500 TL ihtiyaç kredisi aldığınız zaman bu krediyi düzenli öderseniz yüksek limitli olarak daha sonraki aylarda Kredi ihtiyacınız olduğu zaman VakıfBank'ın ve sizlere internet bankacılığı üzerinden destek verecektir.

va52-11

Emekli olan ve çalışan kişilerin emekli maaşı ver çalışma maaşı Vakıfbank üzerinde ise banka daha düşük faiz oranları ile işlem yaparak Kredi kullanımlarınızı imkan sağlayacaktır. Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapabilir ve onaylanan tutarı hemen hesabınıza yatırarak kullanabilirsiniz. Size yakın olan Vakıfbank şubelerine giderek kredi başvurusu şubeler aracılığı ile de yapabiliyorsunuz. 

İstanbul Finans Merkezi’ne Yabancı Para Birimlerinde Defter Tutma İmkanı! İstanbul Finans Merkezi’ne Yabancı Para Birimlerinde Defter Tutma İmkanı!

Vakıfbank haricinde diğer kamu bankaları olan Ziraat Bankası ve Halkbank üzerinden de kredi kullanmak isteyen vatandaşlar belirtilen şartlara uygun olması durumunda sonuç alabilecektir. Ziraat Bankası ve Halk Bankası ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız banka şubelerine gidebilir veya bankanın mobil uygulamasını kullanarak hızlı bir şekilde işlem yapabilirsiniz. 

Editör: Vural Pars