Karate Kid’in Dutch’ı Chad McQueen 63 Yaşında Hayatını Kaybetti Karate Kid’in Dutch’ı Chad McQueen 63 Yaşında Hayatını Kaybetti

Müzik dünyasının efsanevi isimlerinden Tito Jackson, 70 yaşında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Pop müziğin ikonları Michael Jackson ve Janet Jackson’ın kardeşi olan Tito Jackson'ın ölüm haberi, menajeri Steve Manning tarafından doğrulandı.

Tito Jackson’ın ölümü, müzik grubu 3T'yi oluşturan üç oğlu Taj, Taryll ve TJ Jackson tarafından Instagram’da yapılan bir paylaşımla kamuoyuna duyuruldu. Oğulları, “Şok olduk, üzüldük ve kalbimiz kırıldı. Babamız, herkesin iyiliğini önemseyen inanılmaz bir adamdı. Onu çok özleyeceğiz. Bizim için sonsuza dek ‘Tito Zamanı’ olacak. Lütfen babamızın her zaman öğütlediği şeyi yapmayı unutmayın, yani ‘Birbirinizi sevin’. Seni seviyoruz baba” ifadelerini kullandı.

1964 yılında kurulan The Jackson 5’ın gitaristi ve geri vokalisti olarak bilinen Tito Jackson, grup ile dünya çapında 150 milyondan fazla albüm satışına imza atmıştı. Ölümüne ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmamış olsa da, Tito Jackson’ın vefatı müzik dünyasında büyük bir üzüntü yarattı.

Editör: Vural Pars