Karate Kid filmindeki Dutch karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Chad McQueen, organ yetmezliği nedeniyle 63 yaşında hayatını kaybetti. Hollywood yıldızının ölüm haberi, uzun yıllardır birlikte çalıştığı avukatı Arthur Barens tarafından doğrulandı. McQueen, Kaliforniya’daki çiftliğinde yaşamını yitirdi.

Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor! Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor!

McQueen’in eşi Jeanie Galbraith, oğlu Chase ve kızı Madison, sosyal medyada yaptıkları açıklamada, McQueen’in sevgi dolu bir baba ve sadık bir eş olarak örnek bir hayat sürdüğünü belirtti. Aile, McQueen’in yarış tutkusunun sadece yeteneğini değil, babasının mirasını da onurlandırdığını ifade etti.

Chad McQueen’in hayatı, Daytona Uluslararası Yarış Pisti'nde ciddi bir kaza geçirdikten sonra büyük ölçüde değişti. Yarış sırasında sol alt bacağında, omurgasında iki kırık ve çok sayıda kaburga kırığı oluşmuştu. Bu kaza, hayatında derin etkiler bırakmıştı.

Editör: Vural Pars