TC KİMLİK Son Rakamları 0-2-6-4-8 Olanlar Dikkat: Yeniden Başvuru Yaparak, 70.000 TL Ödeme Alacaksınız! TC KİMLİK Son Rakamları 0-2-6-4-8 Olanlar Dikkat: Yeniden Başvuru Yaparak, 70.000 TL Ödeme Alacaksınız!

(TBMM) Meclis onayından geçen ve emekli olan vatandaşlar için verilecek olan yeni ödemeler Cumhurbaşkanı imzası sonrasında sizlerin kendi hesaplarınıza yatırılacağı açıklandı. emekli maaşı hesabınız üzerinden Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank aracılığı ile birlikte nakit kredi kullanabileceğiniz ve dilediğiniz zaman başvurularınızı gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyalardan hızlı bir şekilde faydalanabilecek ve dilediğiniz zaman bu kredileri alabileceksiniz.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı almanız durumunda bu devlet destekli kampanyaya katılabiliyorsunuz. ayrıca Kredi kullanacak olan kişiler bankalardan daha önce ihtiyaç kredisi ve kredi kartı gibi ödemeler almış olması durumunda işlemleri gerçekleştirilmektedir.

Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan herkes istedikleri zaman bu başvuruları internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kolay bir şekilde yapabilmektedir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara diledikleri zaman ödemeler alabilecekleri kampanyalara katılmaları halinde uygun faiz oranları ile birlikte işlem yapacağını ve kredi ödemeleri vereceğini açıkladı.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı almıyorsanız öncelikli olarak emekli maaşınızı bu bankalara taşıyarak ve daha sonra da ilk maaşınızı çektikten sonra başvurunuzu gerçekleştirebileceğinizi de söylemek isteriz. 50.000 TL ve üzerinde kredi kullanacak olan kişiler için de kampanya hazırlayan kamu bankaları diğer bankalardaki borçlarınızı kapatmanız için ev tadilatı için düğün veya sünnet kredileri için ve aynı zamanda da yaklaşan Ramazan Bayramı için Ramazan Bayramı kredisi ödemeleri emekli olan vatandaşlara düşük faiz oranları ile birlikte verilmektedir.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunu gerçekleştirecek olan kişiler banka müşterisi olması durumunda internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de kendilerini tanımlanan bu kredileri kullanabilmektedirler.