4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı tarafından duyurulan destek paketi kapsamında Ziraat Bankası, dar gelirli ailelere ve emeklilere 6777 TL ödeme sağlayacak. Başvurular online veya banka şubeleri aracılığıyla yapılabilir.

4 ay önce Güncel

Emekli kredisi kampanyalarıyla bankalar, SGK destekli ödemelerin son tarihini belirledi. Garanti, Vakıfbank ve İş Bankası, 100.000 TL'ye kadar emekli kredisi imkanı sunuyor.

4 ay önce Güncel

Ziraat Bankası, emeklilere özel 1 Haziran'a kadar 100.000 TL ek kredi fırsatı sunuyor! Başvurular için gerekli belgeleri tamamlayarak şubelere başvurabilirsiniz.

4 ay önce Güncel

Gelir belgesi olmadan kamu bankası HALKBANK üzerinden yeni bir kampanya başladı! Ay sonuna kadar sürecek!

4 ay önce Ekonomi

TC kimlik numarasını ezbere bilenler için SON DAKİKA haber geldi! Başvuru yaparak 70.000 TL Ödeme!

4 ay önce Ekonomi

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, milyonlarca emekliye 17777 TL ödeme yapacak. SON DAKİKA HABER GELDİ!

4 ay önce Güncel

Yemek takımları geleneksel sofra düzenini oluşturmak için gerekli olan farklı parçalardan oluşur. Günümüzde artık yemek takımı modellerinde tasarım şıklığı daha ön plandadır. Porselen yemek takımlarındaki özgün tasarım şıklığı ile dikkat çeken Kütahya Porselen alternatif yemek takımı seçenekleriyle fark yaratır. Modern yemek takımı seçimi yaparken çok farklı tasarım çizgilerini keşfedebilir aynı zamanda da değişen trendleri yakalayarak ev yaşamınıza kalite ve şıklık katabilirsiniz.

4 ay önce Magazin

ATV ekranların sevilen dizisi Ateş Kuşları final kararı aldı. Adeta yaprak dökümüne geçen ATV bir diziyi daha bitirdi.

5 ay önce Güncel

Rodos Adası, tarihi zenginliği, masmavi denizi ve sıcakkanlı insanlarıyla tatilcilerin gözdesi haline gelmiş bir destinasyon olarak öne çıkıyor.

5 ay önce Güncel

Kasko sigortası hizmetleri hem günlük hem de özel ulaşım ihtiyaçlarının vazgeçilmezi olan araçlar için oldukça önemli bir yere sahiptir.