Son dakika. Daha önce böyle bir kampanya olmadı. Kredi kullanmak isteyenlere, yüz bin TL'ye kadar gelir belgesiz kredi verilecek. Bankalar bu kredi kampanyasının duyurusunu bugün itibariyle internet siteleri üzerinden paylaştı. 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler belirli şartlara uygun olması durumunda, kredileri kullanabileceklerdir. 100 bin TL ye kadar kredi kampanyası yapan bankalar, kamu bankaları ile birlikte özel bankalar olmaktadır. Kredilerde 100000 TL, kullandığınız zaman ise 36 ay vadeye kadar işlem yapabileceksiniz. 100000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler, bankalara kredi başvurularını, hem şubeler üzerinden hem de internet üzerinden yapabilecek. Bu kadar kolay bir şekilde başvuru yapacağınız kredi 100000 TL olarak sizin hesabınıza yatacak. 36 ay vade ile verilen bu kredilerde 100000 TL kredi kullanmak isteyen kişiler dilerse, diğer bankadaki borçları da kapatabilecekler. Ziraat Bankası önderliğinde bu kredi kampanyası ve detayları şu şekilde 

Ziraat Bankası kredi başvurusu, 100000 TL'ye kadar hemen onay veriyor. 

100000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler sigortalı olarak işyerlerinde çalışıyorsa veya emekli olmaları durumunda yüz bin TL'ye kadar hemen onay alabilecekler. Üstelik sadece kimlikleriyle birlikte bu kredileri kullanabilir. 100.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınızda, banka, değerlendirmeyi, şube yetkisinde yapacak. Eğer banka şubelerinden işlem yapar ve kredi, onayını hemen alırsanız, aynı gün içerisinde kredinizi kullanarak kendi ziraat Bankası hesabımıza krediyi atabileceksiniz. Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanmak isteyen kişiler, diğer bankalar ile karşılaştırma yaptıklarında daha düşük faiz oranları ile kredi aldıklarını göreceklerdir. İhtiyaç Kredisi başvurusu yapmak isteyen herkesin ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeyle beraber bu kredileri kullanabilir. Ziraat Bankası gibi diğer kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de bu kredileri alabiliyorsunuz, Vakıfbank ve Halkbank şubelerine giderek veya bu bankaların internet siteleri üzerinden kredi başvurularını yapabilirsiniz. 

Şekerbank, üzerinden 100000 TL kredi kampanyası 

Kamu destekli, bankalardan birtanesi olan Şekerbank üzerinden de 100000 TL'ye kadar kredi alabiliyorsunuz. Devlet destekli, faiz oranları ile birlikte emekli olan çalışan ve esnaf olan kişilerle birlikte 3 çiftçiye ve devlet memurlarına da özel kredi kampanyaları bu bankadan yapılmaktadır. Şekerbank, üzerinden 100.000 TL'ye kadar kredi kullandığınızda, banka, diğer bankadaki olan tüm kredi kartı borçlarınızı ve ihtiyaç kredisi borçlarınızı da kapatmak isteyecek. 100.000 TL üzerinde de bu banka üzerinden başvuru yapmak isteyen kişiler bankaya ipotek vererek, bu krediyi kullanabilirler. 

Türkiye'nin Yabancı Kredi Borcu Temmuz'da Artış Gösterdi: 173 Milyar Doları Aştı Türkiye'nin Yabancı Kredi Borcu Temmuz'da Artış Gösterdi: 173 Milyar Doları Aştı

kredi-basvurusu1

Denizbank üzerinden 100000 TL ve üzerinde kredi başvurusu kampanyası 

Denizbank 100.000 TL ve üzerinde kredi başvurusu kampanyası da banka şubelerinden yapacağınız kredi başvurusu ile olmaktadır. Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler bankanın internet sitesi üzerinden yaptıkları başvurularda en fazla 50.000 TL kredi onayı alırlar. Kredi kullanacak olan kişiler banka şubelerine giderek kimlik ve gelir belgelerini vererek, buradan kredi başvurusunu gerçekleştirebilirler. 

Editör: Vural Pars