Kamu bankaları üzerinden nakit ihtiyacı olan kişiler Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden 37.000 TL ödeme verileceği açıklandı. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvuru yaparak anında onay alacağınız bu nakit kampanyasında en fazla vade sayısı 36 ay olarak yapılmaktadır. Emekli maaşı alan ve son iş yerinde uzun süredir çalışan kişiler 37 bin TL için ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak ve onay almaları durumunda da kredi aynı gün hesaba yatacaktır. Kamu bankaları üzerinden kredi almak isteyenlere banka 5 dakika içinde sonuç verirken, nakit kredi alacak kişilerin yaş 18 yaşından büyük olması durumunda işlem yapılmaktadır. Emekli olan kişiler ise emekli maaşını bu bankadan alması yeterli. 

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank kredi başvurusu

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank 37.000 TL kredi için hızlı ve anında sonuç vereceğini açıkladı. Nakit ihtiyacı olan kişiler 3 ay ertelemeli kredi için öncelikli olarak başvuru yapması gerekmektedir. Başvuru yapan kişiler banka kredi notuna uygun ise kredi onayı alacaklardır. 

YouTube Premium Fiyatlarına Şok Zam: Kullanıcılar Tepkili! YouTube Premium Fiyatlarına Şok Zam: Kullanıcılar Tepkili!

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan kişiler de bu kampanyaya katılacaklardır. Emekli maaş hesabınız üzerinden gelir belgesiz kredi sizin internet sitesi ve internet bankacılığı üzerinden işlem yapılmaktadır. Emekli nakit kampanyası olarak alınan bu ödemelerde banka şartlarına uygun olan kişiler 2 ay veya 3 ay ertelemeli olarak Kredi imkanı sağlamaktadır. 

Bankaların resmi internet sitesi üzerinden de kullanıcılara başvuru imkanı yapılıyor. Yapılan bu başvuru ile birlikte ayrıca Kredi notu düşük olan kişiler de hızlı bir şekilde onay vermektedir. 

Editör: Vural Pars