Şimdiye kadar Samsung Galaxy S25'in sızıntıları genellikle üst seviye model olan Galaxy S25 Ultra'ya odaklanmıştı. Ancak, standart Galaxy S25'in tasarımı da ilk kez gün yüzüne çıktı. Android Headlines ile işbirliği yapan ünlü sızıntı kaynağı @OnLeaks, Galaxy S25 için ilk render görüntülerini paylaştı.

Görsellere göre, Galaxy S25’in tasarımı, bir önceki model Galaxy S24’e oldukça benziyor. Arka tarafta, telefonun sol üst köşesinde dikey bir düzenle yerleştirilmiş üç lensli bir kamera dizisi ve benzer şekilde konumlandırılmış bir flaş bulunuyor. Ön tarafta ise düz bir ekranın üst ortasında kamera deliği yer alıyor.

3 Kvnv

Ancak, tasarımda bazı değişiklikler dikkat çekiyor. Kamera lenslerinin etrafındaki muhafaza, Galaxy S24’teki gümüş renkten daha büyük ve siyah bir tasarıma sahip. Ayrıca, Galaxy S25’in çerçevelerinin daha ince olduğu görülüyor. Sızıntılara göre, Galaxy S25’in 6,2 inç ekranı olacak, ancak inceltilmiş çerçevesi nedeniyle S24’ten biraz daha küçük olabilir.

Samsung Galaxy Cihazları İçin Eylül 2024 Güvenlik Güncellemesi Yayınlandı Samsung Galaxy Cihazları İçin Eylül 2024 Güvenlik Güncellemesi Yayınlandı

Bu sızıntılar doğruysa, Samsung Galaxy S25, Galaxy S24’ten biraz daha küçük olacak ancak genel olarak tasarım açısından oldukça benzer bir görünüme sahip olacak.

Editör: Vural Pars