Türk savunma sanayi devi Otokar, uluslararası arenadaki varlığını genişletmeye devam ediyor. Brezilya, Endonezya, Fransa ve Güney Afrika gibi ülkelerdeki fuarların ardından, şirket şimdi de Azerbaycan'da düzenlenen ADEX 2024'te yer alıyor. Otokar, 26 Eylül'e kadar sürecek fuarda, özellikle Azerbaycan Ordusu’nun envanterindeki COBRA II Ambulansı ve diğer zırhlı araçlarını sergileyecek.

COBRA II, yüksek koruma seviyesi ve modüler yapısıyla zorlu koşullarda üstün performans sunarken, farklı görevler için kolayca uyarlanabiliyor. Mayın ve EYP tehditlerine karşı güçlü koruma sağlayan araç, savaş alanında personel taşıyıcıdan komuta kontrol aracına kadar geniş bir görev yelpazesine sahip.

En az 3 aydır sigortası olan vatandaşlara, Devlet destekli, 200 bin TL ödeme için duyuru yapıldı! En az 3 aydır sigortası olan vatandaşlara, Devlet destekli, 200 bin TL ödeme için duyuru yapıldı!

Otokar Savunma Sanayii Genel Müdür Yardımcısı Sedef Vehbi, Otokar'ın NATO ve Birleşmiş Milletler gibi önemli kuruluşlara tedarik sağlayarak dünya çapında başarıya ulaştığını vurguladı. Vehbi, Otokar’ın Azerbaycan ile uzun yıllardır süregelen işbirliğini güçlendirdiğini belirterek, geniş ürün yelpazesiyle Azerbaycan'ın ihtiyaçlarını karşılamaya her daim hazır olduklarını ifade etti.

Editör: Vural Pars