Oktay Kaynarca'dan senaristlere çağrı: "Hayatım boyunca oynamadım" "Reytinglerde üst sıralarda kalmak değil hafızalarda kalmaktır"

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yıldızı Oktay Kaynarca, Dizi TV programında kariyeri, dizi ve özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Dayalı döşeli köşklerde ve yalılarda yaşayan bir adamı hiç oynamadığını belirten Kaynarca, senaristlere "Daha güzel, daha dokunaklı, daha sıcak projeler" yapmaları çağrısında bulundu.

Kaynarca, "Reytinglerde üst sıralarda kalmak değil hafızalarda kalmaktır. Reytinglerde üst sıralarda kalıp hafızalarda kalmayan o kadar çok iş hatırlıyorum ki. Yani profesyonel olarak hatırlıyorum gerçekten çok iş var sürekli reyting alıp hatırlanamayan. Önemli olan reyting değil kalıcı bir şeyler yapmak, insanlara dokunabilmek, seyreden insanların hafızalarında kalarak onları bu doğrultuda motive edecek şeyler yapmak" dedi.

Metin Arolat İzmir'de Son Yolculuğuna Uğurlandı Metin Arolat İzmir'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Oktay Kaynarca ayrıca, insan odaklı işlerin önceliği olduğunu vurguladı ve "Sokakta sorsanız bir bir söylerler. Benim için önemli olan ikincisidir. Keşke ikisini bir yapabilsek, amacımız da o zaten. Bana kalırsa bunları yapmanın tek yolu da çalışmak, başka da bir yolu olduğunu bilmiyorum. Sadece çalışmak, emek vermek, özen göstermek, dikkat etmek, konsantre olmak bunların hepsi olmazsa olmazımız" şeklinde konuştu.

Editör: Vural Pars