Emeklilerin yüzünü güldürecek geçim sıkıntısını bir nebze olsun hafifletecek o müjdeli haber geldi. Emekli maaş promosyonlarında artış ay sonunu getirmekte zorluk çeken dar gelirli emeklinin işine yarıyor.

Bankaların 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü veren emekliye sunduğu kampanya hız kesmeden devam ediyor. Emekli maaş promosyonunu yüksek rakamdan almak isteyenler maaşına ek ödemeden geri ödemesiz olarak faydalanabilecek.

Ziraat Bankası'ndan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Cazip Fırsat: İcradan Satılık Evler Ziraat Bankası'ndan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Cazip Fırsat: İcradan Satılık Evler

REKOR PROMOSYON TEKLİFİ İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ!

SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı mensupları en az 7.500 TL ödeme alan emekliler yeni ay ile birlikte alacakları emekli maaşına ek 10.000 TL'ye kadar promosyon teklifinden faydalanabilecek. 31 Ağustos tarihine kadar ING Bank müşterisi olan her emekli banka kampanyaları ile beraber toplamda 10.000 TL ödemeden yararlanacak.

ING BANK 10 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİNE KİMLER BAŞVURABİLİR?

1200x627-emekli-promosyonu-veren-bankalar-2022-ziraat-teb-garanti-halk-bankasi-is-bankasi-emekli-promosyonu-ne-kadar-ha-1660285445907

ING Bank'ın emekliye özel sunduğu cazip promosyon kampanyası ile ilgili detaylar belli oldu. 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü veren her emekli bu fırsattan yararlanacak. Daha önceden emekli hesabı bulunmayanlar emeklilik dilekçesinde geçerli olan bankayı ING Bank olarak işaretlemelidir. Farklı bir bankada hesabı bulunanlar ING Bank Mobil uygulama üzerinden veya e-devlet sistemini kullanarak, isteyenler kısa mesaj yoluyla maaş hesabını taşıyıp promosyondan yararlanabilecek.

ING BANK 10 BİN TL PROMOSYON ÖDEME TABLOSU

ING Bank emekli maaşına göre ödeyeceği promosyon teklifine dair tüm detaylar aşağıdaki listeden incelenebilir:

  • 3.500 TL'ye kadar emekli aylığı alana 5.100 TL
  • 3.500 TL - 7.500 TL arası emekli aylığı alana 5.950 TL
  • 7.500 TL - 10.000 TL arası emekli aylığı alana 7.650 TL

Editör: Ertuğrul Kıyı