Yaz tatilinizi muhafazakar bir otelde geçirmek istiyorsanız detaylı bir araştırma yapmaya şimdiden başlayın. Türkiye'nin pek çok farklı bölgesinde İslami kaidelere uygun bir hizmet sunan muhafazakar oteller bulabilirsiniz. Bundan kısa bir süre öncesine kadar muhafazakar otel sayısı sınırlıydı ve bu nedenle tatilcilerin sadece belirli bölgelere gitmesi gerekiyordu. Ancak günümüzde lokasyon sayısı da ciddi düzeyde arttı.

Muhafazakar tatil anlayışına uygun olarak hizmet sunan otelleri seçmek istiyorsanız, önce hangi tatil bölgelerine göz atmanız gerektiğini hep birlikte inceleyelim.

●      Bolu

Öncelikle Bolu’da Narven Termal Kasaba gibi son derece kaliteli bir hizmet sunan muhafazakar oteller bulabileceğinizi belirtelim. Bolu'nun muhteşem bir doğaya sahip olması ve orman sayısının fazlalığı çok sayıda kişinin tercihini bu yönde kullanmasını beraberinde getiriyor.  Aynı zamanda muhafazakar otel sayısı da tahmin edilenden çok daha fazla! Bu otelleri detaylıca inceleyerek size uygun olanı kolayca seçebilirsiniz.

Eyüpsultan'da Düğün Salonuna Saldırı: Patlayıcı Madde Atıldı, Silahlarla Kaçtılar Eyüpsultan'da Düğün Salonuna Saldırı: Patlayıcı Madde Atıldı, Silahlarla Kaçtılar

●      Antalya

Antalya sadece ülkemizin değil tüm dünyanın en gözde tatil beldelerinden biri olma özelliği taşıyor. Antalya'da eşsiz bir tatil yaparken aynı zamanda yaşam tarzınıza uygun bir hizmet almak isterseniz gönül rahatlığı ile rotanızı muhafazakar otellere çevirebilirsiniz. İslami koşullara uygun olarak hizmet sunan ve mahremiyetin ön planda tutulduğu bir hizmet anlayışına sahip olan otelleri rahatlıkla seçebilirsiniz.

●      Muğla

Muğla tatilcilerin sıklıkla talep gösterdiği şehirlerimizden biridir. Bodrum özellikle doğa ile baş başa tatil yapmak isteyenlerin en çok tercih ettiği lokasyonlardan biri oluyor. Muhafazakar anlayışa sahip otel seçeneklerini bu bölgede de bulabilirsiniz. Bodrum'un en güzel koylarında hizmet veren otel seçeneklerini internet üzerinden incelemeniz size zaman kazandırır. Online olarak bu otellerin gecelik kişi başı konaklama ücreti bilgisine de ulaşabilirsiniz. Bütçenize uygun olan bir oteli seçerek rezervasyon işlemlerinizi yapabilirsiniz.

●      Afyon

Tatil yapmak için tercih edebileceğiniz şehirlerden biri de Afyon oluyor. Afyon'da istediğiniz tatil konseptini size sunabilen otelleri dakikalar içerisinde bulabilirsiniz. Muhafazakar bir otel bulmak isteyenler için de ideal şehirlerimizden biri olduğunun altını çizelim. HalalBooking.com internet sitesine tıklayarak Afyon’da hizmet veren bu otelleri hemen inceleyebilirsiniz. Sadece İslami otellere ulaşmak için de bu siteden faydalanabileceğinizi unutmayın.

Editör: Hande Sarı