Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Sharjah’dan ayrılan Miralem Pjanic’in yeni takımı belli oldu. 34 yaşındaki futbolcu, Rusya Premier Lig ekibi CSKA Moskova ile anlaşmaya vardı. Pjanic, Rusya’ya geçerek sağlık kontrollerinden geçtikten sonra 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Tecrübeli oyuncu, CSKA Moskova’dan yıllık 1 milyon euro kazanacak.

Galatasaray, Hazırlık Maçında Panathinaikos'a Farklı Yenildi: 85-56 Galatasaray, Hazırlık Maçında Panathinaikos'a Farklı Yenildi: 85-56

Pjanic, futbol kariyerinde önemli bir durak olan CSKA Moskova’ya geçmeden önce 2022 yılında Bosna-Hersek’in Rusya ile yapacağı dostluk maçında oynamayı reddetmişti. O dönem yaptığı açıklamada, “Büyük turnuvalardan men edildikleri için Rusya ile oynamanın bir sebebi olmadığını” ifade etmişti.

Daha önce Beşiktaş forması giyen Pjanic, 2021/2022 sezonunda kiralık olarak siyah-beyazlı ekiple 26 maça çıkmış, 4 asist yapmasına rağmen gol atamamıştı. Kariyeri boyunca AS Roma, Juventus, Barcelona ve Beşiktaş gibi kulüplerde toplam 639 maça çıkan Pjanic, bu süreçte 77 gol ve 128 asistlik katkı sağladı.

Editör: Vural Pars