1996 yılında nikâh masasına oturan ve ünlüler dünyasında örnek çift olarak gösterilen Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan, Mayıs 2023’te anlaşmalı olarak boşanmıştı. Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde gerçekleşen duruşmanın ardından, çiftin el ele adliyeden ayrılması dikkat çekti.

Arzum Onan’ın yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Onan’ın, Amerika’da yaşayan Orkan Özkan ile birlikte olduğu öğrenildi. Gönlünü Özkan’a kaptıran Onan, sevgilisinin yanına gitmek için Amerika’ya gitti.

Shakira, Eteğinin Videosunu Çeken İzleyicilere Tepki Gösterdi Shakira, Eteğinin Videosunu Çeken İzleyicilere Tepki Gösterdi

Eski eşler, bir tiyatro oyununda karşılaştıklarında Arzum Onan, yeni ilişkisi hakkında "Her şey yolunda" ifadesini kullandı. Mehmet Aslantuğ ise bu durumu ilk kendisinin öğrendiğini belirterek, “Arzum’un hayatında biri var, hakkıdır. İlk bana açıkladı zaten,” dedi. İki eski eşin, boşanma sürecinin travmatik olmadığını vurgulaması, ilişkilerini saygı çerçevesinde sürdürdüklerini gösteriyor.

Editör: Vural Pars