Tunceli Pülümür’de 4.1 Şiddetinde Deprem: Prof. Dr. Naci Görür’den Açıklama Tunceli Pülümür’de 4.1 Şiddetinde Deprem: Prof. Dr. Naci Görür’den Açıklama

Koç burcu ve yükselen koçlar 20 Haziran 2023 tarihinde çeşitli işlerini tamamlamak isteyecek ve yarım kalan projeler ile yakından ilgilenecek. Yeni günde mail durumlarını yönetmek ve işleri düzenlemek için harika bir ruh halinde olacak olan burç sahipleri işleri organize etme modunda çaba gösterecektir. Bu şekilde burç sahipleri haklarının oldukları ya da unuttukları veya bilmedikleri kaynakların keşfedilmesini sağlayabilir ya da gelirlerinin artışı ile karşı karşıya gelebilir. Koç burçları ve yükselen koçlar büyüme ve güvenlik ihtiyaçlarını karşılayacak ve kendilerine rahat hissedecektir. Burç sahipleri için dinlenme ihtiyaçlarını hesaba katmak ve planlama yaptıkları sırada olası aksaklıkları düşünmek onları başarı kazanmaya yetecek olan bir durumdur. Bunun yanı sıra burç sahipleri kendilerini gün içerisinde arabulucu konumda bulabilir ve bu yönde adımlar atabilir. Burç sahipleri herhangi bir durumun farklı yönlerini görme becerileri sayesinde ikilemleri çözme noktasında başarı kazanacaktır. Profesyonel ve finansal olarak daha fazla bağımsızlık hissetme arzuları onlar için güçlü bir motivasyon kaynağı haline gelecektir.

Boğa burcu ve yükselen boğalar 20 Haziran 2023 tarihinde bir hayallerini gerçekleştirmek isteyebilir ve bu yönde adımlar atabilir. Çeşitli planlar ile yakın bir şekilde ilgilenecek olan boğa burçları ve yükselen boğalar uzun bir süredir hayalini kurdukları bir eylemi hayata geçirmek isteyecektir. Bu şekilde burç sahiplerinin uzun süredir besledikleri bir düşünceyi gerçeğe dönüştürmek adında önlerinde de bir engel olunmayacaktır. Ayrıca yeni günde onlar öğrendikleri son dersleri de netleştirecek ve eksik bir şey bırakmak istemeyecektir. Diğer günlere göre kendilerini daha sakin sayacak olan boğa burçları eğlenmek için de vakit bulacaktır. Onlar sorumluluklarını yerine getirdikleri ve hayatlarını sadeleştirdikleri zaman Neşe duygusunu da daha güçlü hissedecek ve başarılı olacaklardır.

Editör: Ecehan Acar