The Last of Us 2. Sezonu 2025'te Hayranlarıyla Buluşuyor! The Last of Us 2. Sezonu 2025'te Hayranlarıyla Buluşuyor!

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'in oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun, dizinin setindeki keyifli anılarını paylaştı. Genç oyuncu, Cüneyt Mete'nin canlandırdığı Orhan karakteri sayesinde sette keyifli anlar yaşadığını açıkladı.

Sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Su Burcu Yazgı Coşkun, dizinin en popüler kadın oyuncuları arasında her hafta birincilik koltuğunda oturuyor. Onur Seyit Yaran ile başarılı bir partnerlik sergileyen oyuncu, Kardeşlerim'deki performansı ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Genç oyuncu, sette kendisini güldürebilen tek kişinin Cüneyt Mete olduğunu belirtti. Sahne çekimleri sırasında gülen, kendisini bırakan birisi olmadığını vurgulayan Yazgı Coşkun, "Sadece Cüneyt Mete, Orhan karakteri, ona asla dayanamıyorum. Sadece onunla gülmekten çekemediğim sahneler olmuş olabilir. Aklıma geldiği zaman bile gülüyorum" dedi.

Kardeşlerim'in başarısı ve oyuncularının performansı, dizi severlerin ilgisini çekiyor. Su Burcu Yazgı Coşkun'un da gösterdiği başarılı performans ile oyunculuğundaki gelişim ise takdir topluyor.

Editör: Vural Pars