İş Bankası, emeklilere özel yeni bir promosyon kampanyası duyurdu. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre, emekli maaşını İş Bankası'ndan almayı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan emeklilere 7.500 TL'ye varan promosyon ödemesi yapılacak.

İş Bankası'nın T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yaptığı anlaşma kapsamında geçerli olan bu kampanyaya göre, emekli maaşını İş Bankası'ndan alacak olan veya taşıyacak olan emeklilere 7.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacak.

SGK emeklileri (SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı) maaşını İş Bankası'na taşıdıklarında ayrıca Maximum kart ve ek kartlar için ücret ödemeyecekler. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, İş Bankası şubeleri veya Bankamatikler aracılığıyla kolaylıkla emekli maaşına ulaşabilecekleri gibi İşCep veya İnternet Şubesi üzerinden de maaşlarını taşıyabilecekler.

Promosyon ödemeleri için müşterilerin emekli maaşlarının banka hesaplarına aktarılmasının ardından talepte bulunabilecekleri belirtilmektedir. Promosyon rakamları ise emekli maaşı tutarına göre farklılık göstermektedir.

  • 3.500 TL'ye kadar emekli maaşı alan müşterilere 4.500 TL promosyon ödemesi yapılacak.
  • 3.500 TL - 7.500 TL aralığında emekli maaşı alan müşterilere 5.250 TL promosyon ödemesi yapılacak.
  • 7.500 TL - 10.000 TL aralığında emekli maaşı alan müşterilere 6.750 TL promosyon ödemesi yapılacak.
  • 10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı alan müşterilere ise 7.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak.

Bu promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler, İş Bankası resmi internet sayfasını ziyaret ederek detaylı bilgilere ulaşabilirler.

Trump'ın Kaldığı Florida'da Silah Sesleri Trump'ın Kaldığı Florida'da Silah Sesleri

İş Bankası'nın bu emekli promosyon kampanyasıyla emeklilere finansal destek sağlamayı hedeflediği ve müşterilerin hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olduğu belirtilmektedir.

Editör: Vural Pars